ALLA TYPER AV ORKESTRAR / ENSEMBLER OCH DANSGRUPPER ÄR VÄLKOMNA! Välj den typ av orkester / ensemble eller dansgrupp som intresserar just er grupp!
Luca Stevanato, kontrabas Lorenzo Parravicini, cello Våra ciceroner i Venedig
BLÅSORKESTER Vi organiserar konserter i Italien för ideella blåsorkestrar, stadsorkestrar, storband och blåsensembler från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musikhögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska musiker och en entusiastisk publik.
Yuri Ciccarese, flöjt, Giorgio Levorato, klarinett och Stefano Meloni, fagott. Våra ciceroner för blåsorkestrar i Venedig och Toscana.
SYMFONIORKESTER Vi organiserar konserter i Italien för ideella symfoniorkestrar och orkesterföreningar från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musikhögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska musiker och en entusiastisk publik.
STRÅKORKESTER Vi organiserar konserter i Italien för stråkorkestrar från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musikhögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska musiker och en entusiastisk publik.
UNGDOMSORKESTRAR Vi organiserar konserter i Italien för ungdomssymfoni- orkestrar och ungdomsblåsorkestrar från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musikhögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska unga musiker och en entusiastisk publik.
Elisa Cavalazzi violin Andrea Cavalazzi violoncello
KAMMARORKESTER Vi organiserar konserter i Italien för kammarorkestrar från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musikhögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska musiker och en entusiastisk publik.
ENSEMBLER Vi organiserar konserter i Italien för svenska tidig musikensembler med eller utan dansare, ensembler från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musikhögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska musiker, sångare och en entusiastisk publik.
DANSGRUPPER Vi organiserar framträdanden i Italien för alla typer dansgrupper från svenska kulturskolor, folkhögskolor, musik- och danshögskolor, ideella- och kyrkliga organisationer. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska dansare & musiker och en entusiastisk publik.
Dansmästaren Roberto Barison leder dansarna i ett palats under karnevalen i Venedig
ÖVRIGA ORKESTRAR / ENSEMBLER Vi organiserar konserter i Italien för svenska dragspels- orkestrar, mandolin- och gitarrorkestrar, domra- och balalajkaorkestrar, jazzensembler, världsmusikensembler, folkmusikensembler, spelmanslag och dansgrupper etc. Tidig musikensembler med eller utan dansare är också hjärtligt välkomna. På plats i Italien får ni tillfälle att möta italienska och internationella dansare, musiker, sångare och en entusiastisk publik.
Gianni Fassetta, dragspel VIVALDI FESTIVAL konsertresor MENY
ORKESTERRESOR / DANS Välj typ av konsertframträdande
MENY
SLUT PÅ SIDAN