DESTINATIONER I ITALIEN Läs mer om våra destinationer!
VENEDIG Njut av den fantastiska staden Venedig, en av de vackraste och mest romantiska städer i världen. Rik på konst och historia, känd för sitt magnifika kulturella och konstnärliga arv. Här finns inga bilar, men gott om båtar, fantastiska promenadstråk, häpnadsväckande arkitektur, exklusiva modebutiker, välsorterade bokaffärer, torghandel av alla de slag, marknader, barer, restauranger och caféer överallt, för att inte tala om alla intressanta museer. Toppenplats för er som gillar att göra konserter och / eller dansframträdanden för en stor internationell publik.
ROM Den eviga staden – La città eterna - Världsstaden Rom. Historia, kultur och modernt storstadsliv i en välkomponerad blandning och det milda och soliga klimatet gör Rom till mångas favoritstad. I Rom strömmar publiken till och våra grupper brukar göra konsertframträdanden i fullsatta kyrkor.
MILANO Milano, storstaden med en internationell puls i högt tempo. Mode, sevärdheter, mat och kultur i världsklass. Kulturutbudet är enormt i Milano och här kan det ibland bli hård konkurrens om att nå en stor publik. Vi jobbar hårt med marknadsföringen av våra evenemang. Varierande publiksiffror.
BERGAMO Bergamo, vid foten av Alperna, är den perfekta staden för att uppleva en trevlig helg. Bara att gå runt i stadens centrum och hitta ett trevligt café för att njuta av en god kopp kaffe är avslappnande. Om du älskar kultur, har du kommit till rätt stad. Bergamo har ett fantastiskt historiskt centrum, fullt av monument och konstverk. Direktflyg från Stockholm / Skavsta – Bergamo med en flygtid på 2 timmar och 10 minuter. Flygplatsen ligger bara 10 minuter från stadskärnan. Enkelt, snabbt och bekvämt. Mycket bra publiktillströmning. 
FLORENS I hjärtat av Italien ligger Florens. Renässansepokens centrum. Här utvecklades de flesta av de ideologier som fortfarande i vår tid påverkar oss. Kultur, sevärdheter och konst så långt ögat når. Bistecca Fiorentina – världsberömd grillad T-benstek – avnjutes på en av Florens lyxiga restauranger, eller kanske bara en cappuccino på något av Florens många utecaféer. Vindistriktet Chianti ligger ett stenkast utanför staden. Oftast en intresserad internationell publik men varierande publiksiffror.
TOSCANA Ett fantastiskt landskap. Historia, vin, mat och kultur i överflöd. Små inbjudande byar och städer med spännande möjligheter för olika typer av konsertframträdanden / dansuppträdanden. Vårt engagemang på plats gör att vi alltid uppnår bra publiksiffror.
GARDASJÖN   En särskilt fin tid att besöka Gardasjön är våren, när man kan se de vackra växterna i villaträdgårdarna och de alpina blommorna blomma från början av april. Under hösten så lyser träden i regionen - bok, björk och kastanj - i vackra nyanser av rött och orange. På sommaren när snön smälter i Alperna och rinner ner till Gardasjön, hjälper den till att hålla temperaturen på en acceptabel nivå. Vintrarna är milda och möjliggör de typiska växterna från södra Medelhavsområdet, såsom citron- och apelsinträd att växa. Bra publiksiffror.
VALPOLICELLA Vingårdar, borgar och slott. Pittoreska byar och små städer. Hela vindistriktet bjuder in till trevliga aktiviteter. Perfekt för er som vill göra konserter och samtidigt prova på genuin italiensk matlagningskonst, vinprovning, uppleva kulturen och träffa människor med stor värme och spontanitet. Stort engagemang från en liten men entusiastisk publik.
ROMS OMGIVNINGAR På den italienska landsbygden i omgivningarna runt Rom möter vi ett mjukt och böljande landskap med olivlundar, lantbruk och vingårdar. Landsbygden är slående vacker och genuin. Här finns inga turister och här möter man den vänliga, pratsamma och trevliga befolkningen utan att riskera turistfällor. Äkta italiensk landsbygd när den är som bäst.
VIVALDI FESTIVAL konsertresor MENY
DESTINATIONER Välj en destination i Italien
MENY
KLIMATET Ett milt och soligt klimat året runt gör dessa bygder till en favoritplats i tillvaron. Konsertframträdanden och dansuppvisningar på gator och torg i Montopoli in Sabina med omnejd, slottet vid Braccianosjön, stadshus och kyrkor i de små städerna gör upplevelsen att komma italienarna in på livet stark och mötet med en entusiastisk publik blir ett minne för livet. Inte så stor publik men desto roligare.